slider-image5

Asociatia Terapeutilor Nutritionisti

Asociatia este o institutie specializatã în promovarea si sustinerea unui stil de viata sanatos si îsi desfãsoarã activitatea în conformitate cu prevederile prezentului statut si a legislatiei române în vigoare.

Scopul asociatiei este de a apara si reprezenta interesele terapeutilor si nutritionistilor din Romania ,pentru ca acestia sa practice profesia de Nutritionist si Terapeut in terapii complementare, in cadrul unei societati democratice care respecta aceasta profesie si de a crea deprinderi pentru a trãi în cadrul unei societãti democratice, bazatã pe libertate, demnitate umanã, egalitate în drepturi si respect reciproc.

Adriana_Vlad_0000-287x300De peste  10 ani, E-lite Nutriţia încununează aceste dovezi ştiinţifice prin succesul unor preparate naturiste, care combină plantele cu produsele stupului.
Gama de tonice-siropuri naturale pentru diverse afecţiuni:  Tonic Ginecologic, Tonic Renal, Tonic Gastro, etc. – toate marca E-lite Nutriţia şi-au dovedit  prestigiul încă de mulţi ani atât în Farmaciile şi Cabinetul E-lite Nutriţia, cât şi în farmaciile şi magazinele naturiste din întreaga ţară.
Cel mai renumit dintre acestea – Tonicul Imunitar – este preferatul copiilor , dar şi al medicilor pediatri.
Tonicele conţin toate formele farmaceutice naturiste: pulberi, tincturi, gemoderivate, uleiuri esenţiale etc., având cea mai complexă combinaţie şi cel mai optim dozaj ce se omogenizează în miere şi produse apicole.
De asemenea, “produsele de top” Superforte Ovulin – ovule ginecologice şi Superforte Supozin – supozitoare naturiste sunt apreciate de cei mai renumiţi medici ginecologi din ţară ca fiind “o mină de aur” pentru sănătatea femeilor.
De 1 Decembrie – Ziua Naţională a României, E-lite Nutriţia inaugurează un nou Laborator de produse naturisteşi cosmetice – un laborator elaborat după cele mai înalte standarde europene – o investiţie de 200.000 euro cu finanţare europeană.
Acest laborator este dotat cu aparatură de ultimă generaţie la cele mai înalte standarde: Aparat dozare ovule şi supozitoare, Linie preparare creme, Aparat dozare şi mixare plante şi produse apicole, Malaxor şi Moară de măcinat propolis.

Noutatea pe care o aduce laboratorul este Linia preparare creme – un întreg circuit care cuprinde atât vase din inox, panou de comandă, dar şi un vacum foarte performant care reglează şi combină faza grasă cu faza apoasă şi cu faza solidă a ingredientelor naturale.

Cremele pe care le va produce E-lite Nutriţia sunt 100% naturale şi au ca bază mierea – ,,elixirul tinereţii” şi ceara natural de albine. Parfumul natural al cremelor este obţinut din uleiuri esenţiale, precum: Bergamotă, Lavandă, Portocal, Santal, etc.

Mierea şi produsele apicole sunt tot marca E-lite Nutriţia, aceasta fiind supranumită printre apicultori ,,Regina stupului românesc”.  Prof. dr.Adriana Vlad a crescut într-o familie de apicultori, care i-au transmis pasiunea acestei îndeletniciri, dar mai ales, i-au deschis mintea spre o lume în care natura şi produsele naturale ocupă un loc de cinste.

Practicând medicina naturistă de foarte mult timp, prof. dr. Adriana Vlad a urmat cursurile mai multor specializări în domeniu ( master Ştiinţele Nutriţiei – Facultatea de Biologie Cluj, tehnician nutriţionist – ANATECOR Arad, asistent farmacist – Carol Davila, etc) şi a înţeles că cel mai important în acest domeniu, pentru a avea rezultate în tratarea afecţiunilor, este necesitatea formării unor ,,buni specialişti” care să recomande tratamentele naturiste într-o manieră  cât mai corectă şi mai profesionistă.

Aşadar, a înfiinţat o asociaţie care să înscrie cei mai buni terapeuţi şi nutrişionişti şi care să-i ajute pe aceştia să ridice această profesie la cele mai înalte standarde.

Asociaţia Terapeuţilor Nutriţionişti are înscrişi 150 de membrii şi îşi propune să reprezinte cu succes interesele acestora, să le ofere cursuri şi specializări în domeniu, dar şi cursuri de reconversie profesională pentru cei care doresc să practice în acest domeniu.

În Asociaţia Terapeuţilor Nutriţionioşti se pot înscrie toţi terapeuţii şi nutriţioniştii care sunt specializaţi, dar şi cei care doresc să urmeze specializările oferite de asociaţie pentru a obţine o calificare în domeniu.

De asemenea, Asociaţia Terapeuţilor Nutriţionişti îşi propune prin preşedinta fondatoare –  prof. dr. Adriana Vlad, nutriţionist şi specialist în terapii naturiste – să ofere diverse proiecte şi programe pentru elevi, tineri şi persoane cu probleme de sănătate, prin care aceştia să se informeze corect despre un stil de viaţă sănătos.

Membrii fondatori asociatie:

Adriana_Vlad_0000-287x300
Prof. Dr. Adriana Vlad

mezei-alexandru
Mezei Alexandru – nutritionist

darius
Olteanu Darius Nicolae – nutritionist

Asociatia Terapeutilor Nutritionisti

nu va avea dreptul sa fie afiliata la nici o alta asociatie (organizatie) fãrã aprobarea adunãrii generale, dar va întretine relatii de colaborare cu organisme si organizatii similare din tara si strainatate;

Asociatia Terapeutilor Nutritionisti

îsi va putea deshide filiale, ca structuri teritoriale, cu un numãr minim de trei membri, organe de conducere proprii si un patrimoniu distinct de cel al asociatiei.

ASOCIATIA TERAPEUTILOR NUTRITIONISTI
este o asociatie, organizatie nonguvernamentalã, persoanã juridicã românã, fãrã scop lucrativ sau patrimonial, constituitã prin contributia materialã, cunostintele sau aportul în muncã al asociatilor, pentru realizarea unor activitãti în interes general, comunitar, sau, dupã caz, în interesul lor, personal nepatrimonial.

Experiența noastră

10
Ani de experienta in domeniul nutritionist
156
Clienti si magazine nutritioniste in toata tara
850
Pacienti multumiti
150
Terapeuți înscriși

Certificates

Contact me!

It’s time to take care of your health now! All you need to do is just send us a message via the form below.

Nume prenume (required)

Email (required)

Telefon

Mesaj