800p__0004_OVULIN

Nou Laborator de produse naturisteşi cosmetice

800p__0004_OVULINDe 1 Decembrie – Ziua Naţională a României, E-lite Nutriţia inaugurează un nou Laborator de produse naturisteşi cosmetice – un laborator elaborat după cele mai înalte standarde europene – o investiţie de 200.000 euro cu finanţare europeană.

Acest laborator este dotat cu aparatură de ultimă generaţie la cele mai înalte standarde: Aparat dozare ovule şi supozitoare, Linie preparare creme, Aparat dozare şi mixare plante şi produse apicole, Malaxor şi Moară de măcinat propolis.

Noutatea pe care o aduce laboratorul este Linia preparare creme – un întreg circuit care cuprinde atât vase din inox, panou de comandă, dar şi un vacum foarte performant care reglează şi combină faza grasă cu faza apoasă şi cu faza solidă a ingredientelor naturale.

Cremele pe care le va produce E-lite Nutriţia sunt 100% naturale şi au ca bază mierea – ,,elixirul tinereţii” şi ceara natural de albine. Parfumul natural al cremelor este obţinut din uleiuri esenţiale, precum: Bergamotă, Lavandă, Portocal, Santal, etc.

Write a comment