Stimată redacţie a revistei “Formula AS”,Aş dori să-mi publicaţi şi mie la rubrica “Cititorii mul­ţumesc pentru vindecări” o scrisoare pentru doam­na Adriana Vlad, fitoterapeut consultant în nutriţie din Deva, care m-a ajutat să rămân însărcinată.  Numele meu este Liliana, sunt din Bucureşti şi am 34 de ani. În tinereţe, mi-a fost extirpată trompa stângă, iar mai târziu, tot pe partea stângă, mi-a fost depistat un chist endometriozic. Îmi doream cu ardoare un copil, dar cu asemenea diagnostic şi o singură trompă, medicii nu-mi dădeau nici o speranţă.
Din “Formula AS”, am aflat de doamna Adriana Vlad şi de trata­men­tele dânsei, pe bază de produse apicole, şi am început un tratament naturist, în februarie 2011. În iulie 2011, am rămas însărcinată. În 2012, am adus pe lume o fetiţă să­nătoasă şi frumoasă.
Sunt foarte fericită şi aş vrea să recomand şi altor femei care au pro­bleme cu sterilitatea să apeleze la doamna Vlad Adriana. Poate fi contactată la nu­merele de telefon 0254/23.10.61, 0726/76.15.57, dar şi la adresa de e-mail elite.nutritia@yahoo.com Şi tot pe această cale, vreau să-i mulţumesc doam­nei doctor Rodica Cristian, de la spitalul Elias, care pe tot parcursul sarcinii a avut grijă de mine, m-a încu­rajat şi m-a ajutat să nasc fără complicaţii. Per­soanele care vor să se convingă că cele spuse de mine sunt adevărate mă pot suna la tel. 0762/36.64.44.
LILIANA PÂRVU